Familierecht

Zijn er veranderingen op komst in uw privé-sfeer?

Die kans is altijd aanwezig. Immers, het leven is relatief kort en er gebeurt dus veel. Denk aan gebeurtenissen zoals samenwonentrouwen, geboortes of de aankoop van een huis. Maar ook kan men te maken krijgen met een scheiding of een overlijden.

Binnen het familierecht is elk geval anders en uniek. De specialisten van Seydlitz Notarissen adviseren u graag over de juridische gevolgen voor uw specifieke situatie in geval van bijvoorbeeld samenwonen, trouwen of overlijden. Het op de juiste manier vastleggen van deze belangrijke zaken voorkomt namelijk niet alleen een hoop ellende, het zorgt vooral voor een gerust gevoel en geeft u zekerheid!

Minstens even belangrijk is echter wat de fiscale gevolgen voor u zullen zijn. Immers, een advies kan juridisch nog zo briljant zijn, als het belastingtechnisch verkeerd uitpakt, is er toch een probleem. Seydlitz Notarissen beschikt in ruime mate over deze fiscale kennis, zodat u optimaal kan worden begeleid op zowel juridisch als fiscaal gebied.

Het eerste gesprek is bij Seydlitz Notarissen uiteraard altijd kosteloos. We kunnen alleen een goede partner zijn en op de juiste manier vastleggen wat er in uw leven gebeurt of staat te gebeuren als we u ook persoonlijk kennen.