Ondernemingsrecht

U bent ondernemer in hart en nieren?

U gaat beginnen of opschalen met ondernemen, gaat participeren in een coöperatie of bent voornemens om een stichting op te zetten? Dat geeft veel energie, is leuk en spannend. Toch kan het ook verschillende risico’s met zich meebrengen waarbij wij u graag helpen om de juiste keuzes te maken.

We kennen in Nederland verschillende rechtsvormen binnen het ondernemen die elk hun (fiscale) voor- en nadelen kennen. Elke ondernemer is uniek en daarom bekijken we altijd samen welke rechtsvorm het beste bij uw situatie past. Zo kun je bijvoorbeeld door het oprichten van een BV (Besloten Vennootschap) als ondernemer het risico beperken om ook met je privévermogen aansprakelijk gesteld te worden.

Wij zorgen er met ons team van ondernemingsrecht specialisten altijd voor dat we u de verschillende mogelijkheden en scenario’s duidelijk uitleggen en toelichten. We geven persoonlijk advies over de beste keuze. Zo kan u met de juiste bagage op de beste manier van start kunt gaan of uw vervolgstappen kan zetten!

Uiteraard maken we eerst graag persoonlijk kennis en horen aan wat uw plannen precies zijn. Alleen dan kunnen wij garanderen dat we u op de beste manier bijstaan. Of dat kosten met zich meebrengt? Zeker niet! Dit eerste gesprek is bij ons altijd kosteloos.