Onroerend goed

Of u nu bezig bent met het kopen van een woning, een tweede huis, een recreatiewoning, een hypotheek gaat afsluiten of een veiling aankoop doet, uiteindelijk komt u bij de koop van onroerend goed altijd bij de notaris terecht.

Het kan gaan om uw eigen (nieuwe) woning of een (zakelijke) onroerend goed investering. De finale leveringsakte passeert altijd bij de notaris. Wij zorgen voor de daadwerkelijke eigendomsoverdracht en de vestiging van de hypotheek. Ook begeleiden wij de transacties van alle geldstromen.

Wij zorgen er voor dat dit alles op de juiste manier gebeurt en leggen dat u uit in begrijpelijke taal. Daarnaast garanderen wij u dat dit zorgeloos gebeurt, waardoor er voor u alle reden is voor een feestje.

Voor optimale persoonlijke dienstverlening nodigen we u ook graag uit om vooraf al eens langs te komen en u hierover te laten informeren. Zo bent u zowel op juridisch als fiscaal gebied als beste voorbereid en heeft u precies voor ogen wat de gevolgen zijn. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.