Sluiting kantoor Teteringen per 1 december 2018

Sinds 2009 hebben wij met veel plezier kantoor gehouden in Teteringen. Eerst in het ‘oude gemeentehuis’ aan het Hoeveneind, de laatste jaren in het voormalige restaurant ‘Withof’ in de Hoolstraat. Echter, tijden veranderen en daardoor kan ook de gekozen strategie wijzigen. Zo ook binnen onze organisatie.

In 2019 gaat er het een en ander veranderen binnen Seydlitz notarissen. Een eerste aanzet daartoe was de opening enige weken geleden van een advieskantoor in Den Haag ten behoeve van onze Spanjepraktijk. Maar het komende jaar gaat er nog veel meer veranderen. Uiteraard houden wij u daarvan op de hoogte.

Een en ander heeft wel gevolgen voor ons kantoor in Teteringen. Gezien de ligging ervan, op een steenworp van ons kantoor in Breda, zal de vestiging aan de Hoolstraat per 1 december a.s. haar deuren sluiten. Vanzelfsprekend streven wij ernaar om onze Teteringse cliënten, vanuit ons Bredase kantoor, dezelfde service te blijven bieden als dat u van ons gewend bent. Zoals u wellicht weet, leggen wij nu al vele huisbezoeken af in Teteringen en deze service zal vanaf nu alleen maar toenemen.

Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat wij onze Teteringse relaties op dezelfde wijze kunnen en zullen bedienen als voorheen.

<< Terug naar overzicht